Med PNP Stålhallar är det lätt att bygga!


Efter att du har presenterat din idé och dina tankar för vår säljare får du en offert med ett konkurrenskraftigt pris på din nya byggnad. När du accepterat vår offert går det undan, nedan ser du de steg vi brukar följa.


 

Planering och projektering


 

Efter att du tillsammans med vår säljare har designat din nya hall tar våra erfarna arkitekter, ingenjörer och projektledare över. Alla inblandade gör sitt yttersta för att ge ditt projekt bästa tänkbara resultat. Våra konstruktörer tar fram en grundplan, fasadritningar och bygglovshandlingar för godkännande av dig. Samtidigt tar våra säljare fram ditt avtal. Din personliga kontaktperson utses och följer ditt projekt från start till mål.
 

Plintar och markarbete


 

Markarbetet ansvarar du för, om du inte väljer en totalentreprenad. När markarbetet är färdigt kommer våra montörer och platsgjuter plintar.

Tack vare att vi eliminerar tunga transporter och att det går åt mindre mängd betong blir kostnaden lägre med platsbyggda plintar jämfört med traditionella plintar. Det är också bättre för miljön.
 

Stomresning


 

Stålstommen levereras vanligtvis inom 6 veckor från det att avtalet undertecknats. Våra montörer reser hallens stomme och säkrar ramverket på 1-2 dagar i normala fall. Därefter är stommen redo för montage av tak och väggar.
 

Montering


 

Vi gör slutmontage av reglar, tak, väggar och övriga tillbehör om inte annat avtalats. Våra rutinerade montörer kan byggsystemet utan och innan. Våra montörer är en garanti för hallens slutliga kvalitet och att tidsplanen håller.
 

Slutbesiktning


 

När hallen är färdig genomför vår projektledare tillsammans med dig en slutbesiktning. Eventuella avvikelser noteras och åtgärdas. Du får också en dokumentation med ritningar och byggtekniska fakta över din hall.
 

Din nya byggnad är färdig!


 

Din hall är nu färdig och vi hälsar dig välkommen i vårt gäng av nöjda kunder!