PNP Stålhallar levererar allt du behöver för att bygga en stålhall. Vi producerar och monterar stålhallar till industri, ridhus, lager, lantbruk och stall.


Om PNP Stålhallar


Förståelse för kundens problem är en förutsättning för att bygga en framgångsrik verksamhet. Tillsammans med teknisk och operativ kompetens är det avgörande att anpassa produkten till ytterligare krav som definieras av lagar och regler i varje enskilt land, klimat och kulturella skillnader.
Vår erfarenhet och kunskap förverkligar de stora utmaningar som lager, lantbruk, industri och sport ställer på sina byggnader. Vi är stolta över att ge den svenska marknaden tillång till ett omfattande byggprogram framtaget av en av branschens ledande leverantörer – välkommen till PNP Stålhallar!


PNP Stålhallar är kvalitet


PNP Stålhallars konstruktionssystem erbjuder kvalitet, styrka och vettiga priser som passar dina behov.
Våra hallar levereras alltid kompletta och monteringsfärdiga enligt dina önskemål inklusive plintar, ramar, lättbalk, tak- och väggplåt, regnvattensystem, portar mm.

Vi levererar endast produkter från välkända leverantörer som Tata, Areco, Gunnebo, Reco, Hörman och Kingspan.

PNP Stålhallars produkter är CE-märkta samt certifierade enligt EN-1090 och EN-1502.

Självklart hjälper vi dig även med montaget. Våra erfarna installatörer garanterar ett snabbt och kvalitetssäkrat montage.


PNP Stålhallar levererar från idé till färdig byggnad


PNP Stålhallar levererar stålbyggnader och komponenter av kända varumärken. Vi är stora inom industri, lantbruk, lager, stall, ridhus och idrottshallar.
Vi har sedan starten specialiserat oss på stålhallar där vi genom åren har skaffat oss en mycket stor erfarenhet. Där sitter också vårt team av arkitekter och ingenjörer som följer varje projekt från början till slut. Tillsammans med vårt säljteam följs varje projekt dag för dag tills din hall är färdig.

Oavsett byggnad lägger vi stort fokus på effektivitet, kvalitet, pris och individuell uppföljning. Hos PNP Stålhallar får du en kvalitetsbyggnad i stål till en låg, fast kostnad med leverans inom avtalad tid.

Vi hjälper dig förverkliga ditt byggprojekt!


Flexibelt och skräddarsytt


Vi utgår alltid från dina behov och byggnadens ändamål. Tillsammans gör vi en analys och våra erfarna säljare kan sedan rekommendera dig en lösning som stödjer din kravspecifikation och dina förutsättningar.
Vi hjälper dig även med byggnormer, miljö- och djurskyddsregler samt om det finns specifika branschkrav beroende på lokalens användningsområde.