Vanliga frågor

Kan PNP Stålhallar leverera byggnader över hela Sverige?
Självklart kan vi det. Vi har levererat hallar till fantastiska platser i Sverige som vi inte visste fanns.

Vad är byggnaderna gjorda av?
PNP Stålhallar byggnader är konstruerade av stål som till fullo följer svensk och europeisk byggnorm.

Hur mycket kostar leveransen av min byggnad?
Leveranskostnaden är inkluderad i den offert du får från vårt säljteam. När vi packar lastbilarna gör vi allt vi kan för att få plats med så mycket komponenter som möjligt för att kunna hålla nere fraktkostnaden och påverkan på miljön.

Är stålstommen målad eller galvaniserad?
Stålstommarna är skyddade med färg eller genom galvanisering. Vi målar stommarna med färg från en av Europas ledande producenter av stålskyddsfärg. De lämnar hela 5 års garanti på skyddet.

Kan jag välja färg på min byggnad?
Ja, du kan välja färger från färgkartan RAL. Väggplåt och processade delar galvaniseras innan de målas.

Är byggnaderna isolerade?
Vi kan erbjuda många olika typer av byggnader både isolerade och oisolerade. Vårt säljteam hjälper dig välja den isolering som passar din byggnad bäst.

Kan jag välja till dörrar och fönster till min byggnad?
Ja, våra byggnader designas efter dina önskemål och krav gällande placering av fönster, dörrar och portar mm. Vårt säljteam hjälper dig designa byggnaden precis så som du vill ha den.

Hur lång tid tar det att leverera byggnaden till min byggplats?
Varje byggnad designas individuellt för varje kund. Därför varierar leveranstider från projekt till projekt. Vårt säljteam kan ge dig ett leveransdatum så snart de vet dina krav och förväntningar.

Kommer min byggnad följa de byggnormer som gäller för snö- och vindlaster i mitt område?
Varje byggnad från PNP Stålhallar designas enligt de normer som gäller för varje område. Vi designar din byggnad i enlighet med lokala byggnormer och du kommer få ritningar som är stämplade och signerade av en av våra ingenjörer.

Vem kommer att stomresa min byggnad?
Flera av våra kunder väljer att stomresa sin byggnad själva då vi levererar enkla och lättförståeliga planer. Vi föredrar alltid att vi stomreser och monterar byggnaden själva och det är först då vi kan garantera att slutresultatet blir enligt dina förväntningar.